Sukurta nuotolinio mokymosi svetainė ieškantiems darbo

Nors internete ir spaudoje gausu skelbimų, tačiau susirasti darbą ne visiems yra paprasta. Ypač, jei neturi paieškai reikalingų žinių ir įgūdžių. O ir patarimų gausoje susigaudyti kartais tikrai būna sunku. Todėl VšĮ „SOPA“ sukūrė nuotolinio mokymosi svetainę www.misija-darbas.lt – nepamainomą pagalbininką paieškų labirinte.

Svetainėje pateikti e-mokymai padės kryptingai planuoti ir organizuoti darbo paiešką. Čia galima rasti pasirengimo darbo pokalbiui formas, naudingus užduočių lapus bei interaktyvias praktines užduotis. Šioje svetainėje sužinosite, kur ir kaip ieškoti darbo, kaip išsiskirti iš kitų kandidatų, kaip atkreipti į save dėmesį, kokių klaidų vengti. O pateiktą informaciją iliustruoja mokomieji vaizdo siužetai.


Ši mokomoji priemonė skirta žmonėms, kurie nori susirasti darbą, bet neturi tam reikiamų žinių ir gebėjimų. Tai svarbu ne tik vyresnio amžiaus žmonėms ar ilgalaikiams bedarbiams, bet ir jaunimui, kurie į darbo rinką įsilieja pirmą kartą. Naudingų praktinių įrankių čia ras ir specialistai, dirbantys suaugusiųjų profesinio orientavimo ar įdarbinimo srityse.


Mokomoji svetainė www.misija-darbas.lt sukurta įgyvendinant Euroguidance programos projektą „Darbo paieškos laboratorija“.

 

VšĮ "SOPA", NVO informacijos ir paramos centro informacija
 

 

Nuorodos