Žaidimas "Pasaulio smegenautojai" vyresnių klasių moksleiviams ir jaunimo NVO

 2015-ieji – Europos metai vystymuisi!
Pasitikrink savo žinias apie pasaulį ir laimėk puikų prizą - pasaulio muzikos diską „Pasaulis tavo grotuve“!  Kaip? Skaitykite toliau.

1. Užsiregistruokite žaidimui. Tam reikės prieš pradedant žaisti tiksliai užpildyti registracijos formą programėlėje „Pasaulio smegenautojai“ Feisbuke. Užsiregistruoti reikės tik kartą.


2. Dalyvauti žaidime gali visi, tačiau laimėti prizą gali tik moksleiviai ir jaunimo nevyriausybinių organizacijų (NVO) atstovai.


3. Teisingai atsakykite į 15 klausimų ir laimėkite puikų prizą - muzikantų iš Lietuvos, kitų Europos šalių, Senegalo ir Malio kompaktinį diską „Pasaulis tavo grotuve“. Jei nepasiseks klausimų įveikti iš pirmo karto, bandykite, kol pavyks, – galima bandyti 5 kartus!


4. Iš viso vyks 5 žaidimai: 2015 m. birželį, liepą, rugpjūtį, rugsėjį ir spalį. Kiekvieną mėnesį skirtingi klausimai, skirti vis kitai Europos metų vystymuisi temai.


Daugiau informacijos rasite viktorinos taisyklėse.

Sėkmės!

 

Nacionalinės nevyriausybinių  vystomojo bendradarbiavimo organizacijų Platformos, NVO informacijos ir paramos centro informacija

Nuorodos