Dalyvauk konkurse „Mano savanorystės istorija“

Artėjant Tarptautinei savanorių dienai, kuri kiekvienais metais yra švenčiama gruodžio 5 dieną, Europos savanorių tarnybos asociacija „SALTES“ kviečia visus, kurie tiki savanorystės idėja – moksleivius, studentus, politikus, aktorius, architektus, medikus, finansininkus, policininkus, valstybės tarnautojus, vadybininkus, tik dabar pradėjusius savanoriauti arba kaip tik šiai veiklai paskyrusius jau daugelį metų, tikintiems, kad savanorystė — šilta ir graži patirtis, arba dar tik ją atrandantiems (kitaip tariant, visus be išimties) – dalyvauti konkurse tema „Mano savanorystės istorija“.

Ar prisimeni, kokia buvo pirmoji savanoriškos veiklos patirtis, kaip pirmąsyk patyrei savanorystės džiaugsmą, kaip pirmą kartą su pasididžiavimu ištarei „Aš — savanoris“. O kaip supratai, kad jau esi savanoris ir kad ši veikla tavo gyvenime —šiltas džiugesys, be kurio jau nebegalėtum gyventi? Prisimink, kaip tapai savanoriu, kaip atradai savanorystės džiaugsmus, pasidalink savo istorija ir laimėk puikią savanorio atributiką!


Tavo savanorystės istorija turėtų būti:

- Parašyta lietuviškai arba angliškai;
- Pateikta „Word“ formatu;
- Istorija gali būti tokio ilgio, kokio tik panorėsi – keli sakiniai, o gal keli puslapiai;
- Jei tik ateis noras pasidalinti nuotraukomis ar video – taip ir padaryk.

Savanorystės istorijų laukiama iki 2014 m. gruodžio 3 d. el paštu: savanoriauk@saltes.net, o laiško temos laukelyje įrašyk „Konkursas“.

 

Europos savanorių tarnybos asociacijos, NVO informacijos ir paramos centro informacija

Nuorodos