Vyksta viešosios konsultacijos dėl Europos teritorinio bendradarbiavimo tikslo 2014-2020 m. Pietų Baltijos bendradarbiavimo per sieną programos

Š. m. birželio 5 d. prasidėjo viešosios konsultacijos dėl 2014-2020 m. Pietų Baltijos bendradarbiavimo per sieną programos. Konsultacijos tęsis iki š. m. rugpjūčio 29 d.

Viešas visuomenės supažindinimas su programos dokumentu ir strateginio pasekmių aplinkai vertinimo ataskaita vyks 2014 m. birželio 20 d. 9-11 val. Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijoje, Šventaragio g. 2, LT-01510 Vilnius, 411 kab., tel. 8 5 271 8478. Apie atvykimą prašytume pranešti iš anksto el. paštu renata.saplinskaite@vrm.lt.

Visus suinteresuotus asmenis ir institucijas programos vadovaujančioji institucija (Lenkijos Respublikos plėtros ir infrastruktūros ministerija) kviečia susipažinti su pirmine informacija apie būsimą bendradarbiavimo per sieną programą:

I.
Programos dokumento projektas anglų kalba

Programos dokumento projekto santrauka lietuvių kalba 

Forma Nr. 1  pastaboms dėl programos dokumento projekto (Template for the remarks for the draft cooperation programme South Baltic 2014-2020)

II.
Strateginio pasekmių aplinkai vertinimo ataskaita anglų kalba  

Strateginio pasekmių aplinkai vertinimo ataskaitos santrauka lietuvių kalba

Forma Nr. 2 pastaboms dėl strateginio pasekmių aplinkai vertinimo ataskaitos (Template for the remarks for the draft Strategic Environmental Assessment of the cooperation programme South Baltic 2014-2020)

Savo klausimus ir nuomonę dėl būsimos programos galima pateikti užpildant aukščiau pateiktas formas Nr. 1 ir Nr. 2 ir jas pateikiant programos vadovaujančiajai institucijai iki š. m. rugpjūčio 29 d. el. paštu: inga.kramarz@mir.gov.pl ir (arba) renata.korzeniewska@mir.gov.pl .

 

Pietų Baltijos programos informacijos centro Lietuvoje, NVO informacijos ir paramos centro informacija

Nuorodos